måndag 3 juni 2013

Woohoo!

Nu har vi internet! Det tog bara 3 månader.

Nu är det så att jag är helt fullkomligt avvänjd från internet. Så jag funderade på hur jag skulle göra med bloggen. Jag uppskattar att lägga tiden på annat än framför datorn. Men jag är nog inte redo att lägga ner för jag tycker faktiskt att det är himla roligt. Och jag hade ju bara börjat. Men en gästbloggare skulle vara välkommen. Min kära Floridian kom av sig lite i språnget. Vet du vad som hände? Hon flyttade tillbaka till Sverige. Efter 16 år! Det är strongt. Jag blev ju glad förstås, hon är en barndomsvän till mig. Men det händer inte så mycket här på bloggen och det är inte stor chans att jag kommer plocka upp tempot som jag höll innan.

Jag har hur som helst mycket att berätta...


2 kommentarer:

  1. tack för din fina kommentar, är sjukt less på att bara ligga hemma och "skräpa". Tycker även du ska komma igång med bloggandet igen. Om inte annat för min skull ;), det är ju roligt att läsa lite vuxnare bloggar nu när jag ändå bara ligger hemma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha tack nu fick jag den puff som jag behövde! Jag ska komma igång igen med bloggandet! Jag förstår att du har tråkigt, hoppas verkligen att du blir bättre snabbt. Under tiden så får du se till att få Ridsport och andra hästtidningar skickade till dig. Om ingen ställer upp så får du ge mig din adress så postar jag dem till dig :-) kram!

      Radera